Badrumsrenoveringar

I Sverige idag krävs det mycket för att få renovera ett badrum. Detta på grund utav alla vattenskador som inträffar i våra hem. Försäkringsbolagen och de flesta Bostadsrättsföreningar sätter krav på att badrum endast renoveras av företag som har Våtrumsbehörighet. Försäkringsbolagen täcker inte skador från badrum som utförts av icke Våtrumsbehöriga företag, rörmokare som inte är anslutna till Säkervatten eller elektriker som inte är anslutna till Elsäkerhetsverket.

Vårt företag innehar Våtrumsbehörighet (Behörighets nr: 201411077) utfärdat från BKR och alla våra fackmän är anslutna till Säkervatten eller Elsäkerhetsverket.
Sä när du väljer vårt företag kan du vara säker på att vi ger dig den dokumentation som kommer krävas av dig när du till exempel vill sälja din lägenhet eller försäkra den.

Inför en Badrumsrenovering krävs det ganska mycket planering. Det är allt från att välja kakel till vart den sista handduks kroken ska sitta. Det är därför det är viktigt att vi skriver avtal som är speciellt framtaget av Sveriges byggindustrier för konsumenter. Avtalet heter Hantverkarformuläret 14, och är en säkerhet både för oss och dig om vad vi avtalat.

Förövrigt är vårt företag ansvars-försäkrat hos IF som vid eventuella skador täcker upp till 10.000.000 kr. Vi har valt att arbeta endast med Kiiltos produkter och tätskikt. Våra anställda är utbildade i Kiiltos tätskikt, vilket är ett av de tre tätskikt som klarade sig i ett nytt test av Sveriges Tekniska Forskningsinstitut. Av 20 stycken "godkända" tätskikt visade sig endast tre som inte läcker. Artikeln finner ni här.

Badrum på bara 10 dagar!

En renovering kan kännas påfrestande för många. Därför har vi tagit fram en byggteknik för att renovera badrum på endast 10 dagar. Snabbt, rätt och framför allt vattentätt!

per kiilto if bkr